• Lorem ipsum

Gouden ring heren

Toon:
-50%
Gouden fantasie ring 14 krt
Gouden fantasie ring 14 krt
Bicolour gouden fantasie ring met bovenop twee witgouden ronden staafjes en een verschuifbaar geelgouden ornamentje.Kan door zowel dames, als heren gedragen worden.
De ringmaat kunnen wij aanpassen.
€915,00€457,50
-50%
Gouden heren zegelring met onyx 14 krt
Gouden heren zegelring met onyx 14 krt
Zeer stevige geelgouden heren zegelring bezet met een rechthoekige zwarte onyx edelsteen.De ringmaat kan aangepast worden.
€975,00€487,50
-50%
Gouden heren zegelring met diamant 14 krt
Gouden heren zegelring met diamant 14 krt
Geelgouden heren zegelring met rechts bovenin een diamant.De ring kan natuurlijk ook door dames gedragen worden!
De maat kunnen wij voor u aanpassen.
€825,00€412,50
-50%
Gouden heren ring met diamant 14 krt
Gouden heren ring met diamant 14 krt
Prachtige geelgouden opengewerkte heren ring met diamant gezet in een 2-poots zetting. Niet de juiste ringmaat? Onze goudsmid kan deze aanpassen in ons eigen atelier.
€3.795,00€1.897,50
-50%
Gouden heren zegelring met heliotroop 14 krt
Gouden heren zegelring met heliotroop 14 krt
Geelgouden heren zegelring bezet met een heliotroop.De maat kan aangepast worden.
€1.195,00€597,50
-25%
Bicolour gouden ring met diamant 18 krt
Bicolour gouden ring met diamant 18 krt
Prachtige bicolour gouden ring van witgoud en geelgoud met diamant. Niet de juiste ringmaat? Onze goudsmid kan deze aanpassen in ons eigen atelier.
€2.695,00€2.025,00
-50%
Bicolour gouden heren ring met diamant 18 krt
Bicolour gouden heren ring met diamant 18 krt
Geelgouden heren ring met witgouden details en diamant gezet in een witgouden zetting. Niet de juiste ringmaat? Onze goudsmid kan deze aanpassen in ons eigen atelier.
€2.350,00€1.175,00
-50%
Gouden zegelring met blauwe lagensteen 14 krt
Gouden zegelring met blauwe lagensteen 14 krt
Geelgouden herenring met blauwe lagensteen. Niet de juiste ringmaat? Onze goudsmid kan deze aanpassen in ons eigen atelier.
€1.295,00€647,50
-50%
Gouden heren ring met diamant 18 krt
Gouden heren ring met diamant 18 krt
Geelgouden ring met baquette en briljant geslepen diamant. Niet de juiste ringmaat? Onze goudsmid kan deze aanpassen in ons eigen atelier.
€3.395,00€1.697,50
-50%
Gouden zegelring met onyx 14 krt
Gouden zegelring met onyx 14 krt
Gouden zegelring met onyx en gouden details. Niet de juiste ringmaat? Onze goudsmid kan deze aanpassen in ons eigen atelier. 
€1.295,00€647,50
-50%
Gouden zegelring met onyx 14 krt
Gouden zegelring met onyx 14 krt
Prachtige zware geelgouden zegelring met onyx. Niet de juiste ringmaat? Onze goudsmid kan deze aanpassen in ons eigen atelier.
€2.250,00€1.125,00
-50%
Gouden heren ring met diamant 18 krt
Gouden heren ring met diamant 18 krt
Geelgouden ring met vaste Rolex schakel en een diamant in het midden gezet in een. De onderzijde van de scheen is glanzend. Niet de juiste ringmaat? Onze goudsmid kan deze aanpassen in ons eigen atelier.
€2.995,00€1.497,50
Toon:

Een gouden ring heren is in principe al jarenlang enorm populair. Dit komt dan ook zeker doordat deze ringen beschikken over een unieke en authentieke uitstraling. Daarnaast hebben deze ringen vaak een persoonlijke betekenis en worden ze al van oudsher overgedragen van bijvoorbeeld vader tot zoon. Helaas zijn gouden ringen nu niet bepaald goedkoop in de aanschaf, vooral niet wanneer u ervoor kiest om een nieuwe variant aan te schaffen. De praktijk leert dan ook dat dit helaas niet voor iedereen is weggelegd. Dit hoeft echter absoluut niet te betekenen dat het voor u niet mogelijk is om een gouden ring heren aan te schaffen. Binnen het assortiment van 2ehandssieraden.nl vindt u namelijk gebruikte varianten. Uiteraard worden onze ringen volledig gerestaureerd en zijn er geen gebruikssporen aanwezig. Onze tweedehands ringen zijn dan ook vrijwel niet van nieuwe ringen te onderscheiden.

Een unieke gouden ring heren

2ehandssieraden.nl heeft al meer dan 45 jaar ervaring met het inkopen, restaureren en het uiteindelijk weer verkopen van sieraden. Onze ervaren medewerkers kunnen binnen een enkele oogopslag controleren of het om authentiek goud gaat en dit is uiteraard van groot belang. Wij bieden dan ook enkel alleen unieke gouden ringen aan die zijn voorzien van een Nederlands keurmerk. Daarnaast hebben we een enorme passie voor sierraden en doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Op het moment dat u een blik werpt binnen ons assortiment zal u vrijwel direct tot de conclusie komen dat wij een gouden ring heren in verschillende soorten en maten aanbieden. Zo hebben we bijvoorbeeld prachtige zegelringen beschikbaar, maar ook ringen zonder zegel behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard mogen prachtige varianten die zijn voorzien van diamanten of andere edelstenen niet ontbreken. Daarnaast profiteert u altijd van juridische koopbescherming en bent u er dus tevens van verzekerd dat u altijd authentieke sierraden aanschaft.

Onze kwaliteit

Indien u op zoek bent naar een gouden ring heren van hoge kwaliteit zal u binnen ons assortiment zonder twijfel vinden waar u naar op zoek bent. Voordat wij dan ook besluiten om een desbetreffende ring in ons assortiment op te nemen, voeren we eerst een grondig onderzoek uit. Hierbij kijken we uiteraard naar de staat van de gouden ring en tevens controleren we natuurlijk de echtheid. Mochten we nu zien dat een bepaalde ring gebruikerssporen heeft, dan zijn we in staat om de ringen tot in de fijnste details te restaureren tot het moment dat er geen gebruikssporen meer aanwezig zijn. Hierdoor lijkt het in principe altijd alsof u een nieuwe ring rondom uw vinger draagt.

Combineren maar!

Het grote voordeel aan een gouden ring heren is dat dit sieraad in principe relatief eenvoudig te combineren is met andere (gouden) sieraden. Wanneer u bijvoorbeeld besluit om een gouden ketting, gouden armband en een gouden ring te dragen zal dit zeker niet onopgemerkt blijven. Stem hier tot slot uw kleding nog op af en wij kunnen u verzekeren dat u altijd stijlvol voor de dag zal komen.

Bestellen bij 2ehandssieraden.nl

Heeft u binnen ons assortiment de gouden ring heren weten te vinden die perfect bij u past? Dan kunt u deze ring binnen een handomdraai bestellen via onze webwinkel. Plaats de desbetreffende ring in uw winkelwagen en vul alle benodigde gegevens in. Tot slot rekent u af door middel van een betaalmethode naar keuze. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om ervoor te zorgen dat u uw gouden ring zo snel mogelijk in huis zal ontvangen. Indien u op een werkdag voor 17:00 heeft besteld, verzenden wij uw artikelen dezelfde dag. Tot slot profiteert u tevens van 30 dagen bedenktijd. Mocht u binnen 30 dagen vaststellen dat de door u bestelde gouden ring heren toch niet helemaal naar wens is, kunt u deze retourneren in de originele staat en verpakking.

Contact opnemen met onze klantenservice

Mocht het nu zo zijn dat u behoefte heeft aan meer informatie over een specifieke gouden ring heren uit ons assortiment is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch door te bellen naar 0299 206 626. Hiernaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] indien dit uw voorkeur heeft. Uiteraard streven wij ernaar om al uw vragen over een gouden ring heren zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.