• Lorem ipsum

Chokers

Toon:
-50%
Gouden fantasie collier 14 krt
Gouden fantasie collier 14 krt
Gouden fantasie collier met sierlijk ornament. Het ornament bevat een diamant van 0.005 crt.
Sluit middels een bakslot met extra veiligheidsachtje.
€639,00€319,50
-25%
Bicolour gouden choker met diamant 14 krt
Bicolour gouden choker met diamant 14 krt
Prachtige geelgouden choker met witgouden details en een diamant. Het collier sluit met een baksluiting en een extra veiligheidsachtje. 
€2.395,00€1.795,00
-55%
Gouden collier met diamant hanger 14 krt *Nieuw
Gouden collier met diamant hanger 14 krt *Nieuw
Momenteel ligt dit artikel niet bij ons in de winkel. Wilt u dit sieraad in onze winkel bekijken? Maak dan een afspraak via de telefoon of mail. Gouden collier met diamant hanger. Dit collier is nieuw.Met een asymmetrische hanger met een 0.09 ct. diamant.
€1.495,00€675,00
-25%
Witgouden choker met diamant 14 krt
Witgouden choker met diamant 14 krt
Prachtige witgouden choker met 16 diamanten op rij. Het collier sluit met een baksluitng met een extra veiligheidsachtje. 
€2.639,00€1.979,25
-25%
Bicolour gouden collier met hanger en diamant 14 krt
Bicolour gouden collier met hanger en diamant 14 krt
Prachtig geelgouden collier met bicolour gouden hanger. De hanger is aan de ene kant geelgoud en de andere kant witgoud gevuld met diamant. Het collier sluit met een karabijnsluiting. 
€2.195,00€1.650,00
-25%
Rosegouden collier met diamant hanger 14 krt* nieuw
Rosegouden collier met diamant hanger 14 krt* nieuw
Momenteel ligt dit artikel niet bij ons in de winkel. Wilt u dit sieraad in onze winkel bekijken? Maak dan een afspraak via de telefoon of mail. Rosegouden anker collier met daaraan een prachtige druppelvormige hanger pave bezet met witte en bruine diaman
€3.595,00€2.695,00
-50%
Gouden fantasie collier 46 cm 14 krt
Gouden fantasie collier 46 cm 14 krt
Prachtig geelgouden fantasie collier. Het collier sluit met een baksluiting met een extra veiligheidsachtje. 
€3.350,00€1.675,00
Toon:

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.