• Lorem ipsum

Overige sieraden

Toon:
-50%
Gouden kruis hanger 14 krt
Gouden kruis hanger 14 krt
Geelgouden gladde kruis hanger.
€199,00€99,50
-50%
Gouden lengtecollier venetiaan 38.5 cm 14 krt
Gouden lengtecollier venetiaan 38.5 cm 14 krt
Geelgouden lengtecollier van venetiaan schakels. Sluit met een veeroog.
€629,00€314,50
-50%
Witgouden lengtecollier venetiaan 36 cm 14 krt
Witgouden lengtecollier venetiaan 36 cm 14 krt
Witgouden lengtecollier van venetiaan schakels. Sluit met een veeroog.
Let op! Dit is een kinderlengte of kan heel strak in de hals gedragen worden door een volwassene.
€629,00€314,50
-50%
Gouden broche met diamant 14 krt *Nieuw
Gouden broche met diamant 14 krt *Nieuw
Gouden broche met diamant. Betreft een nieuwe broche.
Asymmetrische broche met speld en bolhaak.
Met 6 diamanten van in totaal 0.345crt.
€2.695,00€1.347,50
-50%
Gouden (kinder) oorhangers met hart 14 krt
Gouden (kinder) oorhangers met hart 14 krt
Fijne geelgouden oorhangers met hartje. Kan door kinderen en volwassenen gedragen worden.
€275,00€137,50
-50%
Gouden enkelband met klavertje 4 14 krt
Gouden enkelband met klavertje 4 14 krt
Geelgouden enkelband van figaro schakels met een hangende klavertje 4.
€589,00€294,50
Toon:

Ben je zoek naar iets dat net even anders dan anders is? Kies dan bijvoorbeeld voor een antieke broche of retro sierslotje. Met deze speciale stukken maak je beslist extra indruk. Een antieke broche geeft blijk van stijl en allure. Bovendien is het een prachtig cadeau voor jezelf, of voor jouw dierbaren. Met vintage sieraden toon je waardering, en geef je een tastbare herinnering voor altijd. 

Van gouden broches tot zilveren kettingen

De wereld van vintage sieraden is eindeloos. Dankzij het feit dat vintage sieraden altijd een stijlvolle, klassieke uitstraling hebben - maar elk stuk uniek is, maakt dat het nooit verveelt. Neem de camee, een hanger gemaakt van schelp. Camees worden met de hand uitgesneden, gebeeldhouwd als het ware. Dat maakt elk stuk uniek. Hetzelfde geldt voor alle andere vintage sieraden die met de hand worden gemaakt. Uit liefde en passie voor het vak. 

Speciale sieraden, gewoon online

Iets bijzonders gevonden? Wacht dan niet te lang met bestellen. Al onze sieraden zijn uniek, en daarom hebben van elk exemplaar slechts één stuk in huis. Vandaag bestellen voor 17:00 is morgen in huis, en verzending is altijd gratis. Wil je het sieraad als cadeau laten bezorgen, laat het ons dan weten. Wij pakken het graag stijlvol voor je in.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected].

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.