• Lorem ipsum

Antieke gebruiksvoorwerpen

Toon:
-50%
Zilveren ketting met breipendoppen 835
Zilveren ketting met breipendoppen 835
Zilveren ketting met breipendoppen.Bewerkte ankerketting met veerring.
Kijk voor meer zilveren colliers hier.
€99,00€49,50
Toon:

Voor antieke gebruiksvoorwerpen shop je op 2ehandssieraden.nl Veel van deze voorwerpen bestaan uit het gewilde metaal genaamd zilver. Het aanbod is beperkt, maar de voorwerpen die wij aanbieden zijn zeer exclusief en er is slechts 1 exemplaar van te koop.

Wij bieden diverse zilveren tasbeugels en zilveren vorken aan die dateren uit de 19de eeuw. Ieder product is uniek en heeft zijn eigen charme.

U ontvangt gegarandeerd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Ieder sieraad op de website is getest op karaatgehalte en echtheid. Vervolgens zijn zij gerestaureerd door onze goudsmid en omdat wij de beste kwaliteit en service streven, ontvangt u 1 jaar garantie op ieder product.

Heeft u een antiek gebruiksvoorwerp gevonden dat u wilt hebben? Bestel het dan direct op de website of bekijk het in onze showroom in Monnickendam.

Als u op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe antieke gebruiksvoorwerpen of sieraden, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief of u aanmelden via Facebook.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden. En uiteraard is 2ehandssieraden aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, hét keurmerk voor online winkels en webshops.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.