• Lorem ipsum

Pinkring

Toon:
-50%
Gouden pinkring met diamant 14 krt
Gouden pinkring met diamant 14 krt
Gouden pinkring bezet met een diamant van 0.05ct. in witgoud. Niet de juiste ringmaat? Wij kunnen deze voor u aanpassen in ons eigen atelier.
€950,00€475,00
-50%
Gouden pinkring met diamant 0.80ct. 14 krt
Gouden pinkring met diamant 0.80ct. 14 krt
Geelgouden pinkring bezet met een grote champagne kleurige diamant. Kan door zowel dames als heren gedragen worden.
€4.295,00€2.147,50
-50%
Witgouden ring met diamant 14 krt
Witgouden ring met diamant 14 krt
Witgouden pinkring bezet met een diamant in een 4-poots chatonzetting. Dit model wordt pinkring genoemd, maar kan natuurlijk ook om een andere vinger gedragen worden.
€1.050,00€525,00
Toon:

Als u eens wat anders wilt als de sieraden die u standaard draagt dan kan een pinkring zorgen voor wat welkome afwisseling. Het dragen van een gouden ring aan de pink gebeurt eigenlijk niet zo vaak als aan andere vingers. Dat is dan ook precies wat het zo leuk maakt. Wij hebben in ons assortiment een aantal opties welke elke keer wisselen. Dit kan de ene week wat meer zijn als de week daarop maar ook wat minder. Het is bij een ring aan de pink belangrijk dat deze niet te groot is zodat het niet kan storen met bijvoorbeeld schrijven. Wij hebben een assortiment met tweedehands sieraden welke eruit zien als nieuw. Zo kunt u nu de mooiste pinkringen aanschaffen voor een aanzienlijk lagere prijs.

Ingelegd met diamanten

Dat diamanten best wat kosten hoeven wij u waarschijnlijk al niet te vertellen. Toch zijn ze nog steeds erg geliefd en dat is logisch te verklaren. De exclusieve sieraden waarin deze steentjes worden gelegd zien er geweldig uit en hebben een luxe uitstraling. Het is dan ook zeer begrijpelijk als u dit ook in huis wilt hebben. Gelukkig kan het aanschaffen van een gouden ring ingelegd met diamanten nu een stuk voordeliger. De combinatie van geelgoud met diamant zal ervoor zorgen dat ze beide erg opvallen door het kleurverschil terwijl witgoud en diamanten veel meer met elkaar mengen.

Een gouden pinkring aanschaffen

Gouden ringen zijn prachtig om te dragen. Ze zorgen er namelijk voor dat ook uw handen er sierlijk uitzien en maken een outfit compleet. Er zijn ontzettend veel opties verkrijgbaar ingelegd met verschillende diamanten of edelstenen. U kunt de kleur kiezen die bij u past en ook qua vorm zijn er opties genoeg. Natuurlijk is het niet alleen mogelijk om een dergelijke ring voor uzelf te kopen. Het is ook een ideaal cadeau om te geven voor speciale gelegenheden en er wil ook nog wel eens een optie tussen zitten welke uitermate geschikt zou zijn als verlovings- of trouwring. Gouden sieraden zijn enorm veelzijdig.

Een pinkring bestellen bij 2ehandssieraden.nl

Om een pinkring te bestellen is het erg belangrijk om in overweging te nemen welke maat u nodig heeft. Wij hebben geen grote hoeveelheden van een soort ring op voorraad in elke maat. Hierdoor kan het even wat lastiger zijn om de juiste maat te vinden. Gaat u voor het eerst een pinkring bestellen en weet u uw maat niet dan raden wij aan om deze echt eerst op te meten. Komt u er niet uit dan kunt u het beste even langskomen in onze showroom waar wij u kunnen helpen bij het kiezen van een goed passende optie. Pinkringen zijn mooi en stijlvol maar om daarvan te kunnen genieten moet u wel eerst uw pink maat kennen.

Een pinkring is iets wat niet elke dag voorbij komt waardoor dit zorgt voor een wat uniekere en aparte look. Dit is een sieraad wat echt veel kan toevoegen aan een hand en wat zeker zal opvallen. Toch kan door onder andere de maat het lastig zijn om te bestellen. Wij geven u na aanschaf van een artikel 30 dagen bedenktijd waarin u dus ook kunt passen, u kunt natuurlijk ook even langskomen in onze showroom. Wij helpen u met alle plezier bij het passen en kijken. Als het sieraad bevalt heeft u een jaar garantie. Mocht er binnen dat jaar iets stuk gaan dan zullen wij dit uiteraard voor u repareren, al gaan wij ervanuit dat dit niet nodig zal zijn. Als u een bestelling plaatst voor 17:00 uur zullen wij deze dezelfde dag nog naar u opsturen en vanaf een bedrag van €50,- verzenden wij gratis. Bestel uw pinkring online bij 2ehandssieraden.nl of bezoek onze showroom.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected].

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.