• Lorem ipsum

Pinkring

Als u eens een ander soort ring wilt dragen dan is een pinkring perfect. Bestel vandaag nog uw pinkring bij 2ehandssieraden.nl.

Toon:
-50%
Gouden pinkring met diamant 14 krt
Gouden pinkring met diamant 14 krt
Gouden ring met diamant.Gave 'Engelse' ring met een 0.25 crt diamant.De maat van deze ring kan iets aangepast worden.
Meer gouden ringen bekijken? Klik hier.
€1.650,00€825,00
-66%
Witgouden pinkring met diamant 0.28crt.14 krt
Witgouden pinkring met diamant 0.28crt.14 krt
Witgouden pinkring met schitterende diamant. Kan ook om een andere vinger gedragen worden.Kan in de gewenst maat gemaakt worden.
€1.695,00€575,00
-66%
Gouden pinkring met diamant 0.35crt. 14 krt
Gouden pinkring met diamant 0.35crt. 14 krt
Geelgouden pinkring met diamant.De ringmaat kan aangepast worden.Klik hier voor meer gouden ringen.
€2.195,00€749,00
Toon:

Pinkring

Als u eens wat anders wilt als de sieraden die u standaard draagt dan kan een pinkring zorgen voor wat welkome afwisseling. Het dragen van een ring aan de pink gebeurt eigenlijk niet zo vaak als aan andere vingers. Dat is dan ook precies wat het zo leuk maakt. Wij hebben in ons assortiment een aantal opties welke elke keer wisselen. Dit kan de ene week wat meer zijn als de week daarop maar ook wat minder. Het is bij een ring aan de pink belangrijk dat deze niet te groot is zodat het niet kan storen met bijvoorbeeld schrijven. Wij hebben een assortiment met tweedehands sieraden welke eruit zien als nieuw. Zo kunt u nu de mooiste pinkringen aanschaffen voor een aanzienlijk lagere prijs.

Ingelegd met diamanten

Dat diamanten best wat kosten hoeven wij u waarschijnlijk al niet te vertellen. Toch zijn ze nog steeds erg geliefd en dat is logisch te verklaren. De exclusieve sieraden waarin deze steentjes worden gelegd zien er geweldig uit en hebben een luxe uitstraling. Het is dan ook zeer begrijpelijk als u dit ook in huis wilt hebben. Gelukkig kan het aanschaffen van een gouden ring ingelegd met diamanten nu een stuk voordeliger. De combinatie van geelgoud met diamant zal ervoor zorgen dat ze beide erg opvallen door het kleurverschil terwijl witgoud en diamanten veel meer met elkaar mengen.

Een gouden pinkring aanschaffen

Gouden ringen zijn prachtig om te dragen. Ze zorgen er namelijk voor dat ook uw handen er sierlijk uitzien en maken een outfit compleet. Er zijn ontzettend veel opties verkrijgbaar ingelegd met verschillende diamanten of edelstenen. U kunt de kleur kiezen die bij u past en ook qua vorm zijn er opties genoeg. Natuurlijk is het niet alleen mogelijk om een dergelijke ring voor uzelf te kopen. Het is ook een ideaal cadeau om te geven voor speciale gelegenheden en er wil ook nog wel eens een optie tussen zitten welke uitermate geschikt zou zijn als verlovings- of trouwring. Gouden sieraden zijn enorm veelzijdig.

Een pinkring bestellen bij 2ehandssieraden.nl

Om een pinkring te bestellen is het erg belangrijk om in overweging te nemen welke maat u nodig heeft. Wij hebben geen grote hoeveelheden van een soort ring op voorraad in elke maat. Hierdoor kan het even wat lastiger zijn om de juiste maat te vinden. Gaat u voor het eerst een pinkring bestellen en weet u uw maat niet dan raden wij aan om deze echt eerst op te meten. Komt u er niet uit dan kunt u het beste even langskomen in onze showroom waar wij u kunnen helpen bij het kiezen van een goed passende optie. Pinkringen zijn mooi en stijlvol maar om daarvan te kunnen genieten moet u wel eerst uw pink maat kennen.

Een pinkring is iets wat niet elke dag voorbij komt waardoor dit zorgt voor een wat uniekere en aparte look. Dit is een sieraad wat echt veel kan toevoegen aan een hand en wat zeker zal opvallen. Toch kan door onder andere de maat het lastig zijn om te bestellen. Wij geven u na aanschaf van een artikel 30 dagen bedenktijd waarin u dus ook kunt passen, u kunt natuurlijk ook even langskomen in onze showroom. Wij helpen u met alle plezier bij het passen en kijken. Als het sieraad bevalt heeft u een jaar garantie. Mocht er binnen dat jaar iets stuk gaan dan zullen wij dit uiteraard voor u repareren, al gaan wij ervanuit dat dit niet nodig zal zijn. Als u een bestelling plaatst voor 17:00 uur zullen wij deze dezelfde dag nog naar u opsturen en vanaf een bedrag van €50,- verzenden wij gratis. Bestel uw pinkring online bij 2ehandssieraden.nl of bezoek onze showroom.