• Lorem ipsum

Trouwringen

Toon:
-50%
2ehandssieraden Gouden ring met diamant 18 krt
2ehandssieraden
Gouden ring met diamant 18 krt
Gouden ring met 3 diamanten in een gladomzetting, de band is van geelgoud en witgoud.Deze ring kan door zowel dames, als heren gedragen worden!
€1.495,00€747,50
-25%
Set rosegouden trouwringen van Christian Bauer 18 krt* nieuw
Set rosegouden trouwringen van Christian Bauer 18 krt* nieuw
Mooie nieuwe set rosegouden trouwringen van het merk Christian Bauer.Beide ringen zijn gegolfd.
De damesring heeft diamanten in de zijkant van de ring.
€3.695,00€2.771,25
-50%
2ehandssieraden Gouden ring met prinses diamant 14 krt
2ehandssieraden
Gouden ring met prinses diamant 14 krt
Mooie strakke geelgouden gladde ring bezet met een prinses geslepen diamant.Deze ring kan ook erg mooi als trouwring gedragen worden!
€1.050,00€525,00
-66%
Witgouden ring met diamant 14 krt
Witgouden ring met diamant 14 krt
Witgouden stevige ring bezet met 11 diamanten.Kan in de gewenste maat gemaakt worden.
€1.450,00€499,00
-25%
Witgouden ring met diamant 14 krt* nieuw
Witgouden ring met diamant 14 krt* nieuw
Witgouden bewerkte ring bezet met 7 diamanten van het merk Christian Bauer.Betreft een nieuwe ring en de maat kan aangepast worden.
€895,00€675,00
-60%
Gouden ring bicolour met diamant 14 krt
Gouden ring bicolour met diamant 14 krt
gouden ring met diamant.Met 7x Diamant 0.02ct briljant geslepen.
Van het merk desiree.
€595,00€239,00
Toon:

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.