• Lorem ipsum

Wie is 2eHandsSieraden.nl?

2ehandssieraden.nl is de site voor het bestellen van sieraden en horloges. Meer dan 1.200 tweedehands sieraden en horloges zijn uit eigen voorraad leverbaar.

Bij 2ehandssieraden.nl vindt u zowel nieuwe als tweedehands sieraden in zilver en in goud. Ook leveren wij merkhorloges, gouden horloges en zilveren horloges. Indien u zoekt naar exclusieve juwelen bent u bij ons op de goede plaats. Wij hebben van alle aangeboden gouden sieraden en zilveren sieraden slechts 1 exemplaar in voorraad. 

 

Bij ons krijgt u de beste kwaliteit voor de beste prijs, bijna alle sieraden bieden wij aan voor de helft van de actuele taxatiewaarde! Alle sieraden zijn voorzien van een keurmerk en wij hanteren een snelle levering. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verstuurd!

 

2eHandsSieraden.nl is onderdeel van Boost E-tail B.V, deze onderneming is actief in het in- en verkopen van nieuwe en gebruikte sieraden.  

Door 40 jaar ervaring kennen wij de wensen van een klant en onderscheiden we ons door een uitstekende service te bieden.

 

2eHandsSieraden.nl

Onderdeel van Boost e-tail Bv.
Kerkstraat 58
1141 BJ Monnickendam
Tel 0299-653023
[email protected]

KvK-nummer: 61283134
BTW-nummer: NL854283092B01

 

Wilt u de Tweedehands Sieraden eens bij ons in de winkel bekijken? 

Dit kan van dinsdag t/m zaterdag 9.30 - 17.00 uur in Monnickendam

Wij werken graag op afspraak zodat wij u alle aandacht kunnen geven. 

 

Heeft u zelf oud goud of zilver dat u wilt inleveren tegen contant geld? Dan kunt u via www.oudgoud.nl een afspraak maken voor een vrijblijvende waardebepaling.