• Lorem ipsum

Indien u een sieraad naar keuzen kunt vinden besteld u bij ons in een paar simpele stappen:

  • selecteer een sieraad/sieraden in uw winkelwagen
  • klik op de knop bestellen
  • voer uw gegevens in
  • kies een betaalmethode (zoals onderstaand beschreven)
  • betaal en wij verzenden het pakket zsm naar uw adres

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

2ehandssieraden.nl biedt u verschillende mogelijkheden om uw bestelling veilig te betalen. 

- ideal 
- Paypal 
- Credit Card (Visa, Mastercard)
- Overboeken (vooraf betalen)
- Op factuur (achteraf betalen) 
- Cadeaukaart 

 

iDEAL, betalen via het platform van uw eigen bank.
Bijna elke Nederlandse bank is aangesloten bij dit online betaalplatform. U kunt simpel via de omgeving die u gewend bent van uw online bankieren de betaling uitvoeren. Het bedrag wordt direct door uw bank afgeschreven en wij ontvangen hier een bevestiging van. Op deze manier kunnen wij de door u bestelde producten zo snel mogelijk naar u toe sturen. Wij raden in eerste instantie al onze klanten aan van deze betaaloptie gebruik te maken. 

 

Paypal
Indien u de beschikking heeft over een online bankrekening bij de betaalorganisatie PayPal, dan kunt u van deze optie gebruik maken. PayPal is eigendom van de internetreus Ebay.com en maakt betalingen via internet erg eenvoudig. U hoeft hiervoor slechts een wachtwoord te gebruiken en u kunt al een betaling uitvoeren.

 

Credit Card (VISA, Mastercard)
Wij bieden u ook de mogelijkheid te betalen met creditcard, wij brengen voor creditcard betalingen geen extra kosten in rekening. 

 

Overboeking (betaling vooraf)
U kunt er ook voor kiezen de betaling handmatig vanaf uw eigen bankrekening uit te voeren. Omdat wij niet direct een bevestiging van de bank krijgen wanneer het geld is overgemaakt, kunnen wij de door u bestelde producten pas opsturen wanneer wij het bedrag hebben ontvangen. Normaal gesproken worden handmatige overboekingen binnen 3 werkdagen op onze rekening bijgeschreven. Wij houden u op de hoogte van het betaalproces en zullen u een bevestiging sturen wanneer uw bestelling verstuurd is.

 

Op factuur betalen (betaling achteraf)
Indien het uw voorkeur geniet achteraf te betalen, kunt u ook voor deze optie kiezen. Wij zullen hiervoor wel extra informatie van u nodig hebben. Onze payment provider Riverty stuurt u na de bestelling een mail met de factuur en een betaaltermijn van 14 dagen. Let wel op, na de bestelling hebben wij geen invloed meer op het verloop van de betaling.

 

Cadeaukaarten
Wij accepteren de JewelCard, Nationale Juweliers Cadeaukaart, Fashion Giftcard, Webshop Giftcard en Fashion Cheque als cadeaukaart!