• Lorem ipsum

Bestellen

Als u een product wil bestellen kunt u via uw winkelmandje op bestelling afronden klikken.

Dan kunt u op de bestelpagina uw gegevens invullen en de verzend- en betaalmethode selecteren, en als u de algemene voorwaarden heeft geaccepteerd, kunt u klikken op kopen.

Dan komt u op de afrekenpagina waar u uw bank kunt kiezen en kan afrekenen. 

Als u heeft afgerekent komt u aan op de bedankpagina en is uw bestelling afgerond.

 

De prijzen op deze site zijn inclusief BTW.

 

Betaalopties

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw bestelling veilig te betalen. 

1. iDEAL, betalen via het platform van uw eigen bank.

Bijna elke Nederlandse bank is aangesloten bij dit online betaalplatform. U kunt simpel via de omgeving die u gewend bent van uw online bankieren de betaling uitvoeren. Het bedrag wordt direct door uw bank afgeschreven en wij ontvangen hier een bevestiging van. Op deze manier kunnen wij de door u bestelde producten zo snel mogelijk naar u toe sturen. Wij raden in eerste instantie al onze klanten aan van deze betaaloptie gebruik te maken. 

 

 2. Paypal

Indien u de beschikking heeft over een online bankrekening bij de betaalorganisatie PayPal, dan kunt u van deze optie gebruik maken. PayPal is eigendom van de internetreus Ebay.com en maakt betalingen via internet erg eenvoudig. U hoeft hiervoor slechts een wachtwoord te gebruiken en u kunt al een betaling uitvoeren.

 

3. Credit Card (VISA, Mastercard)

Wij bieden u ook de mogelijkheid te betalen met creditcard, wij brengen voor creditcard betalingen geen extra kosten in rekening. 

 

4. Overboeking (betaling vooraf)

U kunt er ook voor kiezen de betaling handmatig vanaf uw eigen bankrekening uit te voeren. Omdat wij niet direct een bevestiging van de bank krijgen wanneer het geld is overgemaakt, kunnen wij de door u bestelde producten pas opsturen wanneer wij het bedrag hebben ontvangen. Normaal gesproken worden handmatige overboekingen binnen 3 werkdagen op onze rekening bijgeschreven. Wij houden u op de hoogte van het betaalproces en zullen u een bevestiging sturen wanneer uw bestelling verstuurd is.

 

5. Afterpay

Voor achteraf betalen maken wij gebruik van afterpay, met afterpay kunt u gemakkelijk gelijk bestellen en pas betalen als u uw product heeft ontvangen. 

 

6. Cadeaukaarten

Wij accepteren de JewelCard, Nationale Juweliers Cadeaukaart, Fashion Giftcard, Webshop Giftcard en Fashion Cheque als cadeaukaart!