• Lorem ipsum

Wij kunnen ons voorstellen dat je de mooie stukken van de webshop graag eens in het echt wilt bekijken. En dat kan! Onze  showroom is gevestigd in het pittoreske Monnickendam. Hier kun je al onze sieraden bekijken en passen. Dus benieuwd hoe die gouden ring met diamant om jouw vinger staat? Ben je op zoek naar iets speciaals of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Kom langs en ontdek de mooiste, meest bijzondere collectie 2ehandssieraden. Ontdek iets moois voor jezelf of verras een ander met een sieraad om je leven lang verliefd op te zijn.

Showroom adres 
Kerkstraat 58
1141 BJ
Monnickendam
 
Openingstijden
Ma t/m Za 9:00-17:00


Kom je met het OV?

Vanaf Amsterdam Centraal Station of metrostation Amsterdam Noord rijden er meerdere bussen die bij de halte 200 meter vanaf onze winkel stoppen. Wij raden aan om voor het vertrek 9292ov.nl te raadplegen voor de meest gunstige reistopties. 

Kom je met de auto?
Het dichtstbijzijnde parkeerterrein vind je op 20 meter afstand van de winkel; het Verenigingsplein. Hier geldt gratis parkeren.

Over Monnickendam
Naast dat u van harte welkom bent in onze winkel raden we van harte aan er een dagje Monnickendam van te maken - mocht u die mogelijkheid hebben. Dit pittoreske dorpje net boven Amsterdam kent een rijke geschiedenis met haar prachtige Hollandse architectuur. De showroom van 2ehandssieraden.nl bevindt zich in het oude centrum. Hier kunt u genieten van een kopje koffie of goed glas wijn op een van de terrassen in de nabijgelegen haven. Vanuit het haventje is er tevens de mogelijkheid een bootje te huren. Bijvoorbeeld via Theetuin overleek of via Waterland. Trek gekregen van al dit leuks? Dan bevelen wij een gezellige lunch bij restaurant De Koperen Vis aan, een pand dat vroeger diende als Joodse synagoge. Of ga voor een goed stuk taart bij Da Piera (met prachtig uitzicht en huisgemaakte ijsthee). Als u echt iets te vieren heeft kunnen wij het sterrenrestaurant de Posthoorn aanbevelen. Eventueel te combineren met een luxe overnachting in het aansluitende suite hotel. Geef uzelf of uw dierbaren een dagje alle aandacht! 
 
Monnickendam en omstreken
Kunt u er geen genoeg van krijgen? Nog een klein stukje noordelijker vindt u het welbekende Volendam. Natuurlijk treft u hier de traditionele oud Hollandse klederdracht en diverse musea met informatie over de geschiedenis van Nederland. Maar het vissersdorp heeft nog veel meer te bieden! Denk aan ambachtelijke palingrokerijen met de meest verse vis, de gezellige haven met oud Hollandse schepen. Of scharrel door de straatjes van de oude wijken Doolhof en De Kom - niet voor niets een grote bron van inspiratie voor veel kunstenaars.