• Lorem ipsum

Showroom 2ehandssieraden.nl


Wilt u onze sieraden graag in het echt bekijken? Wees van harte welkom in onze showroom in Monnickendam. Hier hebben wij alle artikelen die op de website staan, en meer! 


Mocht u specifieke wensen hebben, laat het ons weten. Wij helpen u graag iets unieks te vinden. In de winkel in het pittoreske Monnickendam staat ons team van experts voor je klaar. Vooraf een afspraak maken via mail of telefoon wordt gewaardeerd. Op die manier kunnen we u alle tijd en aandacht garanderen. Bel voor een afspraak naar 0299-206630 of mail naar
[email protected]

Adres van de showroom 
Kerkstraat 58
1017 GM
Monnickendam
(boven Amsterdam)

Openingstijden
Di t/m vrij 9:30-17:30
Zaterdag 9:00-17:00

Komt u met het OV?
Vanaf Amsterdam Centraal Station of metrostation Amsterdam Noord rijden er meerdere bussen die bij de halte 200 meter vanaf onze winkel stoppen. Wij raden u aan voor vertrek 9292ov.nl te raadplegen voor de meest gunstige reistopties. 

Komt u met de auto?
Het dichtstbijzijnde parkeerterrein vindt u op 20 meter afstand van de winkel; het Verenigingsplein. Hier geldt gratis parkeren. 

Over Monnickendam
Naast dat u van harte welkom bent in onze winkel raden we van harte aan er een dagje Monnickendam van te maken - mocht u die mogelijkheid hebben. Dit pittoreske dorpje net boven Amsterdam kent een rijke geschiedenis met haar prachtige Hollandse architectuur. De showroom van 2ehandssieraden.nl bevindt zich in het oude centrum. Hier kunt u genieten van een kopje koffie of goed glas wijn op een van de terrassen in de nabijgelegen haven. Vanuit het haventje is er tevens de mogelijkheid een bootje te huren. Bijvoorbeeld via Theetuin overleek of via Waterland. Trek gekregen van al dit leuks? Dan bevelen wij een gezellige lunch bij restaurant De Koperen Vis aan, een pand dat vroeger diende als Joodse synagoge. Of ga voor een goed stuk taart bij Da Piera (met prachtig uitzicht en huisgemaakte ijsthee). Als u echt iets te vieren heeft kunnen wij het sterrenrestaurant de Posthoorn aanbevelen. Eventueel te combineren met een luxe overnachting in het aansluitende suite hotel. Geef uzelf of uw dierbaren een dagje alle aandacht! 

Monnickendam en omstreken
Kunt u er geen genoeg van krijgen? Nog een klein stukje noordelijker vindt u het welbekende Volendam. Natuurlijk treft u hier de traditionele oud Hollandse klederdracht en diverse musea met informatie over de geschiedenis van Nederland. Maar het vissersdorp heeft nog veel meer te bieden! Denk aan ambachtelijke palingrokerijen met de meest verse vis, de gezellige haven met oud Hollandse schepen. Of scharrel door de straatjes van de oude wijken Doolhof en De Kom - niet voor niets een grote bron van inspiratie voor veel kunstenaars.  

 

 

Wij zien u graag in onze showroom!