• Lorem ipsum

Edelsteen armband

Toon:
-25%
Gouden armband met diamant 14 krt
Gouden armband met diamant 14 krt
Prachtige bicolour gouden armband van witgoud en geelgoud met diamant. 
€2.295,00€1.725,00
-50%
Gouden armband met diamant 18 krt
Gouden armband met diamant 18 krt
Mooie geelgouden fantasie armband met diamanten gezet in een rechthoekje, daartussen heeft de band ronde open schakels. Sluit met een baksluiting en een extra veiligheidsachtje. Dit sieraad ligt momenteel niet bij ons in de winkel. U kunt het gewoon beste
€3.395,00€1.697,50
Toon:

Edelstenen zien er mooi uit in sieraden en dat is dan ook waarom dergelijke armbanden erg populair zijn. Afhankelijk van de overige materialen die er gebruikt worden kunt u hiervan exemplaren vinden in diverse prijsklassen. Wanneer u nieuw koopt kan dit erg duur zijn en dat is niet iets wat iedereen kan of wil betalen. Bij ons vindt u een prachtige edelsteen armband voor aanzienlijk lagere prijs. Dit is omdat het tweedehands sieraden zijn. Toch is dit er absoluut niet aan af te zien omdat wij deze voor het aanbieden volledig opknappen. Hierdoor zijn er geen gebruikerssporen te zien en is het net als een nieuwe armband.

Exclusieve armbanden die eruit zien als nieuw

Wij zijn een ander soort winkel als waar u misschien normaal uw sieraden aanschaft. Dit maakt winkelen bij ons natuurlijk weer extra leuk. Wij bieden namelijk een assortiment aan met exclusieve sieraden welke al gedragen zijn. Hierdoor kunt u een edelsteen armband aanschaffen voor een aanzienlijk lagere prijs. Deze worden voordat wij ze aanbieden in de winkel volledig opgeknapt. Hierdoor schaft u een edelsteen armband aan die eruit ziet als nieuw maar dan voor een prijs die u nergens anders tegenkomt. Van elk exemplaar hebben wij er slechts een on ons assortiment waardoor u direct weet dat u een exclusief sieraad heeft.

Veel voordeel op een zeer luxe uitstraling

Het aanschaffen van een edelsteen armband is niet goedkoop. Zeker niet als dit gecombineerd wordt met bijvoorbeeld goud. Het zijn mooie armbanden welke erg populair zijn maar ze kosten vaak ook erg veel. Hierdoor is het vaak niet haalbaar om deze nieuw aan te schaffen. Tweedehands is dan een betere optie maar deze armbanden zien er vaak niet meer zo goed uit. Daarom is het de beste optie om via ons aan te schaffen. Voordat wij sieraden in onze webwinkel of showroom aanbieden worden deze helemaal opgeknapt door de experts in ons team.

Sieraden die u nergens meer tegenkomt

Het kopen van een edelsteen armband in een winkel betekend dat iedereen diezelfde armband die dag zou kunnen aanschaffen. Hierdoor heeft u toch niet het idee dat u een exclusief sieraad heeft aangeschaft. In ons assortiment is het echter zo dat er van elk artikel maar een verkrijgbaar is. Dit komt omdat wij werken met de inkopen die wij kunnen doen en dat zijn dus geen grote hoeveelheden per keer. Hierdoor zal het in veel gevallen zo zijn dat u deze sieraden niet meer tegenkomt in een winkel. Een edelsteen armband is erg mooi dus als u er een ziet die u graag wilt hebben kunt u deze het best direct aanschaffen. U heeft altijd 30 dagen bedenktijd.

Gouden edelsteen armband

Goud is een materiaal wat erg geliefd is in sieraden. Het wordt door veel mensen graag gedragen. Toch kiezen mensen vaak voor nep goud of een armband die slechts een laagje goud bevat. Hiervan is de kwaliteit aanzienlijk minder goed maar gezien de kosten is het nog best te begrijpen. U kunt bij ons echter een gouden armband kopen voor een stuk minder geld. Zelfs een edelsteen armband gemaakt van dit luxe materiaal is bij ons dus voor de meeste mensen wel betaalbaar. Goud zal nooit echt goedkoop worden maar als u een bepaald budget heeft kunt u hiervoor bij ons wel de mooiste exemplaren krijgen.

Waarom zou u kiezen voor een edelsteen armband?

Edelstenen zijn mooi en door de kwaliteit zullen ze dat ook blijven. Hierdoor is het een sieraad wat u lang kunt dragen en waar u veel plezier van zult hebben. Er zijn veel verschillende armbanden verkrijgbaar waar edelstenen in zijn verwerkt. Hierdoor is er een mooie edelsteen armband verkrijgbaar voor iedereen. Er wordt ook wel geloofd dat edelstenen een spirituele werking hebben en ook dat kan een reden zijn om een sieraad hiermee aan te schaffen. Waarom u er een zou aanschaffen is natuurlijk geheel aan uzelf om te bepalen. Ze zijn in ieder geval erg goed te dragen met verschillende outfits waardoor u hier vaak van kunt genieten.

Een edelsteen armband bestellen bij 2ehandssieraden.nl

Wie wil er nou niet genieten van de meest mooie en exclusieve sieraden? Als u hier ook zo dol op bent maar er geen groot bedrag voor wilt neerleggen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij de armbanden zelf opknappen zien deze eruit als nieuw en zal u nooit kunnen zien dat deze eerder gedragen is. Wanneer u een edelsteen armband besteld bij ons voor 17:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat u deze de volgende dag al in huis heeft. Vanaf €50,- worden alle bestellingen gratis verzonden. Wij kunnen ons best indenken dat online bestellen wat lastig is en daarom heeft u uiteraard de optie om even langs te komen in onze showroom. Ook heeft u 30 dagen bedenktijd na de aankoop en krijgt u van ons een jaar lang garantie. Dit allemaal maakt natuurlijk wel duidelijk waarom u het beste kunt bestellen bij 2ehandssieraden.nl.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected].

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.