• Lorem ipsum

Wanneer u op zoek gaat naar mooie sieraden voor uzelf of als cadeau denkt u misschien niet direct aan eerder gedragen exemplaren. Deze vertonen namelijk vaak gebruikerssporen en zien er dus niet meer zo mooi uit. Toch is het gelukkig mogelijk om tweedehands sieraden aan te schaffen welke eruit zien alsof deze nooit gedragen zijn. U vindt hiervan onwijs veel binnen ons assortiment. Dit komt omdat wij deze zelf opknappen. Hierdoor kunt u ze dragen zonder dat u of een ander ooit zal kunnen zien dat het sieraad niet nieuw meer is. Lees verder en ontdek meer over ons assortiment en wat wij allemaal doen.

Mooie sets samenstellen
Sieraden zijn het leukst om te dragen wanneer deze in een mooie set komen. Omdat wij van elk product er maar een in ons assortiment hebben bieden wij geen sets aan. Toch is het goed mogelijk om zelf een mooie set samen te stellen met bijvoorbeeld oorbellen, een gouden ketting en een armband. Wij bieden prachtige tweedehands sieraden aan welke u prima met elkaar kunt combineren. Gedragen en opgeknapt zien ze eruit als nieuw maar u betaalt hiervoor toch een aanzienlijk lagere prijs omdat ze al eerder gedragen zijn. Op deze manier heeft u een prachtige set met alles wat u wilt maar dan voor een prijs die veel betaalbaarder is.
 
Bij ons is elk item exclusief
Binnen ons team hebben wij taxateurs welke gespecialiseerd zijn in het bepalen van de waarde van sieraden. Wanneer u een sieraad wilt verkopen dan bepalen zij de waarde hiervan zodat u een goed bedrag kunt krijgen. De producten die wij aanbieden zijn dus geheel afhankelijk van de inkopen die wij kunnen doen. Wij knappen deze sieraden op en deze vindt u vervolgens terug in ons assortiment. Hierdoor is er slechts één exemplaar van een sieraad in ons aanbod. Er zijn werkelijk prachtige opties verkrijgbaar zoals diamanten armbanden, kettingen, ringen en horloges. Het leuke hieraan is dat u hiervoor een aanzienlijk lagere prijs betaald als wanneer u deze nieuw moet kopen.
 
Hou er met het bestellen van bijvoorbeeld een gouden ring rekening mee dat wij hiervan geen voorraden hebben liggen. De maat die de ring heeft staat vermeld in de omschrijving. Dit is zo met alle sieraden. Als u een aankoop doet en het item niet past kunnen wij u niet hetzelfde in een maatje groter opsturen. Lees daarom altijd eerst goed wat wij over een product vermeld hebben en voorkom de teleurstelling dat iets toch niet past. Mocht u toch geen sieraad hebben gevonden waar u echt verliefd op bent geworden, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het is namelijk ook mogelijk om sieraden te laten maken door ons, geheel op maat en naar uw wens. Een veel gekocht product is de diamanten ring op 2ehandssieraden.nl
 
Sieraden maken wij indien mogelijk op maat, ringen vermaken we op de juiste maat en andere sieraden proberen we aan te passen tot het naar wens is. Is de juiste maat niet verkrijgbaar? Vraag naar de mogelijkheden om sieraden op de juiste maat te maken. Ook hebben wij de pinkring altijd op voorraad.
 
Een jaar garantie op uw aankopen
Wij hebben veel vertrouwen in ons team en in het werk wat wij doen met de tweedehands sieraden voordat wij deze aanbieden. De kwaliteit is erg goed en alle aspecten worden goed bekeken voordat u de mogelijkheid krijgt om deze aan te schaffen. Op elke aankoop die u bij ons doet krijgt u een jaar garantie. Gaat er binnen dat jaar wat kapot dan kunt u contact met ons opnemen en dan gaan wij dit met u oplossen. Deze garantie heeft u altijd tenzij u zelf gaat proberen het artikel te repareren of als u geen aankoopbewijs meer heeft om aan te tonen dat het artikel bij ons is aangekocht. Wanneer het sieraad extreme draagsporen heeft die erop wijzen dat er niet op redelijke wijze mee is omgegaan. In alle andere gevallen heeft u dus gewoon een jaar lang garantie en zullen wij dit voor u repareren wanneer er iets mee aan de hand is.
 
Kom eens kijken in onze showroom
Als u de tweedehands sieraden liever eerst bekijkt voordat u deze aanschaft dan kan dat ook. Wij hebben namelijk een showroom waar u de sieraden kunt vinden. Als u opzoek bent naar een specifiek artikel is het beter om van tevoren even te bellen, zo weet u zeker dat wij deze nog hebben wanneer u komt. De showroom bevindt zich in Monnickendam, dit is Noord-Holland. Hier komen kijken biedt een aantal gemakken wat online bestellen niet heeft, zo kunt u eerst passen en verschillende items bekijken of te zien hoe deze bij elkaar passen. Een van de grootste voordelen aan langskomen is dat er altijd mogelijkheden besproken kunnen worden. Zo kun je advies krijgen van onze goudsmeden en taxateurs over het vermaken van sieraden of over het laten maken van een geheel nieuw sieraad.
 
Bestel uw tweedehands sieraden online
Het bestellen van tweedehands sieraden is nu net zo leuk als het kopen van nieuwe exemplaren. U heeft de keuze uit veel exclusieve items welke zijn hersteld en er dus uit zien als nieuw. Als u eerst wilt zien hoe mooi ze zijn kunt u altijd even komen kijken in onze showroom. Voor een veel lagere prijs als anders kunt u nu de mooiste sieraden in huis halen. Vanaf €50,- heeft u gratis verzending en dat is dus op veruit de meeste artikelen in ons assortiment. Na de aankoop heeft u 30 dagen bedenktijd en een jaar garantie. Besteld u vandaag voor 17:00 uur dan heeft u uw bestelling morgen al in huis. Bestel daarom vandaag nog bij 2ehandssieraden.nl.