• Lorem ipsum

Verzenden en retourneren

www.2ehandssieraden.nl werkt samen met PostNL om de verzending van uw bestelling zo voorspoedig te laten verlopen, i.v.m. de giftcard betalingen en het ruime aanbod leveren wij binnen 10 werkdagen mits anders aangegeven.

 

Bedenk periode (herroepingsrecht) van 30 kalenderdagen.

www.2ehandssieraden.nl hanteert een bedenk periode van 30 dagen na ontvangst van de producten bij de klant of een door de klant aangewezen derde. U kunt uitsluitend gedurende deze periode uw bestelling herroepen. Tijdens en 30 dagen na deze bedenk periode heeft u de mogelijkheid het product retour te sturen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Wij verzoeken u de herroeping schriftelijk te doen (altijd via een ondubbelzinnige verklaring) door te mailen naar [email protected] Bij elke bestelling sturen wij een herroepingsformulier mee. U kunt deze invullen en scannen of u typt alle gevraagde gegevens over in een e-mail. U dient deze gegevens ook met de retourzending mee te sturen.

 

Wij betalen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het orderbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terug op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Onderaan deze pagina vindt u de gegevens welke wij vragen op het herroepingsformulier.

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

 

Om in aanmerking te komen voor een volledige terugbetaling dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het product moet onbeschadigd en ongebruikt zijn (dat wil zeggen passen mag, dragen van sieraden niet).
  • Het product dient “indien redelijkerwijs mogelijk” in de originele/onbeschadigde verpakking. 
  • Ook horloges dienen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking met alle toebehoren (zoals het garantiebewijs) retour gezonden te worden.

Uitzondering herroepingsrecht

- Producten die speciaal voor u zijn gemaakt, denk daarbij aan graveringen
- Hygieneproducten zoals oorbellen waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.

Verzending 

Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis.  

Bij de verzending krijgt u een track & trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Als u niet thuis bent tijdens de bezorging wordt het pakketje bij de buren afgeleverd.

Verzendkosten: gratis vanaf €50

Verzendkosten: 2,95


Verzendmethode
U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in Monnickendam of per reguliere (pakket)post te laten verzenden. PostNL verzorgt het vervoer.

 

Afhalen in Monnickendam

U kunt uw bestelling afhalen in Monnickendam op het onderstaande adres. Afhalen bij de winkel is geheel kosteloos.

 
Sako Juwelier
Kerkstraat 58
1141BJ Monnickendam
 
 

Europees modelformulier voor herroeping

 

Formulier voor herroeping

 

(Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

 

-          Aan:      2ehandssieraden.nl / Sako Juwelier 

Kerkstraat 58

1141BJ Monnickendam

[email protected]  

 

-          Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: ………………………………….....................herroep.

 

-          Ontvangen op:

 

-          Order nummer:

 

-          Mijn Naam:

 

-          Mijn Adres:

 

 

 

-          Handtekening