• Lorem ipsum

Diamanten armband

Toon:
-50%
Gouden armband met diamant 18 krt
Gouden armband met diamant 18 krt
Mooie geelgouden fantasie armband met diamanten gezet in een rechthoekje, daartussen heeft de band ronde open schakels. Sluit met een baksluiting en een extra veiligheidsachtje. Dit sieraad ligt momenteel niet bij ons in de winkel. U kunt het gewoon beste
€4.695,00€2.347,50
-50%
Gouden armband met diamant 14 krt
Gouden armband met diamant 14 krt
Prachtige bicolour gouden armband van witgoud en geelgoud met diamant. 
€2.495,00€1.247,50
-50%
Gouden armband met diamant 18 cm 18 krt
Gouden armband met diamant 18 cm 18 krt
Mooie geelgouden armband van een fantasie schakel met in het midden een ornament bezet met diamanten. Sluit met een baksluiting en twee extra veiligheidsachtjes.
€2.850,00€1.425,00
-50%
Gouden bangle met diamant 14 krt
Gouden bangle met diamant 14 krt
Mooie fijne, maar stevige geelgouden memoire bangle bezet met 7 diamanten op een rij. Sluit met een baksluiting.
€3.495,00€1.747,50
-31%
Witgouden tennisarmband met diamant 14 krt
Witgouden tennisarmband met diamant 14 krt
Schitterende witgouden tennisarmband met 34 grote diamanten gezet in vierkante schakels. Sluit met een baksluiting welke netjes is weg gewerkt in een schakel
€18.895,00€12.950,00
-50%
Gouden bangle met diamant 13 krt
Gouden bangle met diamant 13 krt
Prachtige geelgouden bangle met twee rijen met diamanten. Sluit met een baksluiting en een extra veiligheidsachtje.
€6.495,00€3.247,50
-25%
Witgouden gevlochten armband met diamant 14 krt
Witgouden gevlochten armband met diamant 14 krt
Momenteel ligt dit artikel niet bij ons in de winkel. Wilt u dit sieraad in onze winkel bekijken? Maak dan een afspraak via de telefoon en email. Prachtige brede gevlochten witgouden armband bezet met diamanten in een chatonzetting.Sluit met een baksluiti
€8.495,00€6.395,00
-50%
Witgouden tennisarmband 18 krt
Witgouden tennisarmband 18 krt
Schitterende witgouden stevige tennisarmband bezet met 60 diamanten in een 4-poots rechthoekige chatonzetting. Sluit met een baksluiting en 2 extra veiligheidsachtjes.
€22.995,00€11.497,50
-50%
Witgouden arrmband met diamant 14 krt
Witgouden arrmband met diamant 14 krt
Schitterende witgouden armband met om en om een open schakel en een schakel bezet met drie diamanten. Sluit met een baksluiting en twee extra veiligheidsachtjes.
€4.250,00€2.125,00
-50%
Witgouden armband met diamant 14 krt
Witgouden armband met diamant 14 krt
Witgouden schakel armband met in het midden een ornament van diamanten in dichte schakels. Sluit met een baksluiting en een extra veiligheidsachtje.
€4.950,00€2.475,00
-50%
Witgouden armband met diamant 18 cm 18 krt
Witgouden armband met diamant 18 cm 18 krt
Prachtige witgouden armband met diamanten gezet in een 4-poots chatonzetting. De armband sluit met een baksluiting met twee extra veiligheidsachtjes. 
€10.995,00€5.497,50
-50%
Witgouden armband met diamant 18 cm 14 krt
Witgouden armband met diamant 18 cm 14 krt
Schittterende witgouden schakel armband met een ornament van grote diamanten in chatonzettingen. Sluit met een baksluiting en een extra veiligheidsachtje + veiligheidsketting. Dit sieraad ligt momenteel niet bij ons in de winkel. U kunt het gewoon bestell
€9.995,00€4.997,50
-50%
Witgouden armband met diamant 14 krt
Witgouden armband met diamant 14 krt
Mooie platte gevlochten witgouden armband met slag en daartussen diamanten. Sluit met een baksluiting en twee extra veiligheidsachtjes.
€5.295,00€2.647,50
-50%
Witgouden bangle met diamant 14 krt
Witgouden bangle met diamant 14 krt
Mooie en stevige witgouden opengewerkte bangle met drie rijen bezet met diamanten. Sluit met een baksluiting en een extra veiligheidsachtje.
€5.950,00€2.975,00
-50%
Witgouden armband met diamant 14 krt
Witgouden armband met diamant 14 krt
Schitterende witgouden armband met in het midden een ornament van mooie grote diamanten, ook in de bovenzijde van de band zijn diamanten gezet. Sluit met een baksluiting en extra veiligheidsachtje.
€12.500,00€6.250,50
-50%
Witgouden armband met diamant 14 krt* nieuw
Witgouden armband met diamant 14 krt* nieuw
Schitterende nieuwe witgouden armband van open ovale schakels, waarvan 4 schakels pave bezet met diamanten.
€7.295,00€3.647,50
-50%
Witgouden armband met diamant 14 krt
Witgouden armband met diamant 14 krt
Mooie platte gevlochten witgouden armband met diamanten in een chatonzetting. Sluit met een baksluiting en een extra veiligheidsachtje.
€4.350,00€2.175,00
Toon:

Diamonds are a girl’s best friend. Wie kent die enorm bekende uitspraak nou niet? Toch is het helaas lang niet voor iedereen betaalbaar om een sieraad met diamanten er in te dragen. Wij maken dit echter al een stuk betaalbaarder waardoor u misschien ook kunt pronken met een mooie diamanten armband. Als u niet verteld dat deze tweedehands is zal niemand het weten. Wij vertellen u uiteraard graag meer over ons assortiment en hoe het kan dat al deze armbanden eruit zien alsof ze nog nooit gedragen zijn. Hierdoor zal het voor u een stuk vertrouwder voelen om een armband bij ons aan te schaffen.

Een diamanten armband kan veel voordeliger

Voor een armband met een of meerdere diamanten er in bent u al snel enkele duizenden euro’s kwijt. Dit is enorm veel geld en het is voor de meeste mensen dan ook niet betaalbaar. Wij maken dit een stuk betaalbaarder door alle sieraden binnenshuis op te knappen. Deze worden ingekocht door taxateurs welke echt verstand hebben van de waarde ervan. Vervolgens worden armbanden en natuurlijk andere tweedehands sieraden opgeknapt door onze eigen experts. Zo worden ze onder andere gepolijst en opgepoetst waardoor deze er weer uit zullen zien als nieuw. Ondanks dat de armband gedragen is zal u dit er nooit aan afzien. Dit merkt u wel aan de prijs, deze is namelijk een stuk lager als wanneer u hetzelfde zou aanschaffen in een andere winkel.

Stralend goud met prachtige diamanten

De diamanten op zich zijn natuurlijk al prachtig maar daarnaast zijn er nog meer keuzes te maken. Welk materiaal wilt u dat de armband zelf heeft. Goud is een erg veel gekozen optie bij dergelijke armbanden. Door de kleur van het goud vallen de diamanten meer op en dat is natuurlijk een geweldige eigenschap. Daarnaast is goud een duurzaam en kostbaar materiaal waar u lang veel plezier van kunt hebben. Wij hebben een goudsmid in dienst welke ervoor zorgt dat uw armband er weer uitziet als nieuw voordat u deze aanschaft. Met een diamanten armband in een gouden kleur valt u zeker weten op.

Een witgouden armband ingelegd met diamanten

Witgoud is vaak net wat duurder als geelgoud. Dit heeft niet te maken met de kwaliteit ervan of de waarde van het goud zelf. Om goud wit te maken komt er wat extra werk bij kijken en dit is wat u merkt in de prijs. Het is erg populair omdat de kwaliteit hetzelfde is als van de “standaard” kleur. Het is erg mooi te combineren met andere sieraden en lijkt een beetje op zilver. De diamanten mengen erg mooi met deze kleur waardoor een dergelijke diamanten armband prachtig maar toch subtiel is om te dragen.

Een prachtig cadeau om te geven

Een diamanten armband maakt een geweldig cadeau voor speciale gelegenheden. Het is natuurlijk geen standaard verjaardagscadeau voor de meeste mensen. Toch aarzelt u misschien om de armband te geven aan iemand wetende dat deze tweedehands is. Wij durven u echter de garantie te geven dat de ontvanger daar niets van zal zien. Wij hebben volledig vertrouwen in het kunnen van onze experts als het gaat om het opknappen van de sieraden. Daarnaast zit er een jaar garantie op de diamanten armband waardoor u deze altijd naar ons kunt opsturen als er wat mee aan de hand is. Een armband ingelegd met diamanten kunt u nu makkelijk cadeau geven voor een veel lagere prijs.

Hersteld en stralend als nieuw gemaakt

Het is soms best een tijdrovend klusje om een armband weer helemaal te laten stralen als toen deze net uit de winkel kwam. Er moet zorgvuldig omgegaan worden met de ingelegde diamantjes zodat deze niet losraken. Ook hebben armbanden vaak veel kantjes en randjes welke natuurlijk allemaal perfect moeten zijn. Onze mensen zijn er in gespecialiseerd om dit te doen waardoor u met eigen ogen kunt zien dat er geen krasje te bekennen is op de armband. Omdat de diamanten armband al gebruikt is betaald u hiervoor een stuk minder als nieuw. Dat is uiteraard een onwijs groot voordeel als het gaat om iets wat normaal haast onbetaalbaar is.

Bestel uw diamanten armband tweedehands

Nu kan een diamanten armband ook voor u betaalbaar zijn. Het is absoluut niet zichtbaar dat uw sieraad tweedehands is waardoor u hiermee net zo goed kunt pronken als een nieuw exemplaar. De armbanden zijn te combineren met de mooiste outfits en kunnen naar werkelijk elke gelegenheid gedragen worden. Wanneer u de armband besteld vanuit ons aanbod zal u deze erg snel in huis hebben. Als u voor 17:00 uur besteld is dat de volgende dag al. Hierna heeft u 30 dagen bedenktijd en natuurlijk ook een jaar garantie. Vanaf €50,- is er gratis verzending dus bestel om al deze redenen uw nieuwe armband met diamanten online bij 2ehandssieraden.nl.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected].

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.