• Lorem ipsum

Diamanten armband

Toon:
-50%
Gouden armband met diamant 18 krt
Gouden armband met diamant 18 krt
Prachtige gouden schakelarmband met diamanten.Om en om een witgouden en een open geelgouden schakel.
De band kan door zowel heren, als dames gedragen worden.
De lengte kan ingekort worden.
€8.995,00€4.497,50
-50%
Gouden fantasie armband met diamant 14 krt
Gouden fantasie armband met diamant 14 krt
Geelgouden fantasie armband met een hartje. In het hartje is een diamant gezet.  
€439,00€219,50
-50%
Witgouden gevlochten armband met diamant 14 krt
Witgouden gevlochten armband met diamant 14 krt
Prachtige brede gevlochten witgouden armband bezet met diamanten in een chatonzetting.Sluit met een baksluiting en twee extra veiligheidsachtjes.
De lengte kan ingekort worden.
€8.495,00€4.247,50
-50%
Gouden slavenarmband met diamant 14 krt
Gouden slavenarmband met diamant 14 krt
Bicolour gouden fantasie slavenarmband bezet met een mooie diamant in witgoud.Betreft een kleine maat.
€2.495,00€1.247,50
-55%
Gouden tennisarmband bicolour met diamant 18 krt *Nieuw
Gouden tennisarmband bicolour met diamant 18 krt *Nieuw
Gouden bicolour tennisarmband met diamant.Deze armband is nieuw.
Prachtige zware 18 krt gouden armband met 24 diamanten van 0.10 crt.
Totaal 2.40crt. diamant.
Sluit met een onzichtbaar weggewerkt bakslot en 2 extra veiligheidsachtjes.
€10.995,00€4.900,00
-50%
Witgouden dubbele tennisarmband met diamant 18 krt
Witgouden dubbele tennisarmband met diamant 18 krt
Prachtige dubbele witgouden tennisarmband bezet met 90 diamanten in een gladomzetting.Sluit met een baksluiting en twee extra veiligheidsachtjes.
 
€4.995,00€2.497,50
-50%
Gouden tennisarmband 14 krt
Gouden tennisarmband 14 krt
Gouden tennisarmband bezet met 32 diamanten in witgoud.De zettigen zijn rond en glad.
Sluit met een karabijnsluiting en 2 extra veiligheidsachtjes.
€4.395,00€2.197,50
-57%
Witgouden armband met diamant 9 krt
Witgouden armband met diamant 9 krt
Witgouden armband met diamant.De armband is beneden nederlands wettelijk gehalte goud (9 karaat).
Hele aparte armband, met 11 x 0.08 crt. diamant.
De schakels zijn om en om glanzend en mat.
Sluit met een bakslot met 1 extra veiligheidsachtje.
€2.995,00€1.279,00
-50%
Gouden tennisarmband met diamant 14 krt
Gouden tennisarmband met diamant 14 krt
Geelgouden tennisarmband bezet met 76 diamanten. 
€5.995,00€2.997,50
-50%
Gouden tennisarmband met diamant 14 krt
Gouden tennisarmband met diamant 14 krt
Geelgouden tennisarmband met 51 diamanten gezet in een gladomzetting.
€3.395,00€1.697,50
-50%
Gouden slavenarmband met diamant en saffier 14 krt
Gouden slavenarmband met diamant en saffier 14 krt
Geelgouden gladde slavenarmband met een slag bezet met cabochon geslepen saffier en een diamant.
€2.595,00€1.297,50
Toon:

Diamonds are a girl’s best friend. Wie kent die enorm bekende uitspraak nou niet? Toch is het helaas lang niet voor iedereen betaalbaar om een sieraad met diamanten er in te dragen. Wij maken dit echter al een stuk betaalbaarder waardoor u misschien ook kunt pronken met een mooie diamanten armband. Als u niet verteld dat deze tweedehands is zal niemand het weten. Wij vertellen u uiteraard graag meer over ons assortiment en hoe het kan dat al deze armbanden eruit zien alsof ze nog nooit gedragen zijn. Hierdoor zal het voor u een stuk vertrouwder voelen om een armband bij ons aan te schaffen.

Een diamanten armband kan veel voordeliger

Voor een armband met een of meerdere diamanten er in bent u al snel enkele duizenden euro’s kwijt. Dit is enorm veel geld en het is voor de meeste mensen dan ook niet betaalbaar. Wij maken dit een stuk betaalbaarder door alle sieraden binnenshuis op te knappen. Deze worden ingekocht door taxateurs welke echt verstand hebben van de waarde ervan. Vervolgens worden armbanden en natuurlijk andere tweedehands sieraden opgeknapt door onze eigen experts. Zo worden ze onder andere gepolijst en opgepoetst waardoor deze er weer uit zullen zien als nieuw. Ondanks dat de armband gedragen is zal u dit er nooit aan afzien. Dit merkt u wel aan de prijs, deze is namelijk een stuk lager als wanneer u hetzelfde zou aanschaffen in een andere winkel.

Stralend goud met prachtige diamanten

De diamanten op zich zijn natuurlijk al prachtig maar daarnaast zijn er nog meer keuzes te maken. Welk materiaal wilt u dat de armband zelf heeft. Goud is een erg veel gekozen optie bij dergelijke armbanden. Door de kleur van het goud vallen de diamanten meer op en dat is natuurlijk een geweldige eigenschap. Daarnaast is goud een duurzaam en kostbaar materiaal waar u lang veel plezier van kunt hebben. Wij hebben een goudsmid in dienst welke ervoor zorgt dat uw armband er weer uitziet als nieuw voordat u deze aanschaft. Met een diamanten armband in een gouden kleur valt u zeker weten op.

Een witgouden armband ingelegd met diamanten

Witgoud is vaak net wat duurder als geelgoud. Dit heeft niet te maken met de kwaliteit ervan of de waarde van het goud zelf. Om goud wit te maken komt er wat extra werk bij kijken en dit is wat u merkt in de prijs. Het is erg populair omdat de kwaliteit hetzelfde is als van de “standaard” kleur. Het is erg mooi te combineren met andere sieraden en lijkt een beetje op zilver. De diamanten mengen erg mooi met deze kleur waardoor een dergelijke diamanten armband prachtig maar toch subtiel is om te dragen.

Een prachtig cadeau om te geven

Een diamanten armband maakt een geweldig cadeau voor speciale gelegenheden. Het is natuurlijk geen standaard verjaardagscadeau voor de meeste mensen. Toch aarzelt u misschien om de armband te geven aan iemand wetende dat deze tweedehands is. Wij durven u echter de garantie te geven dat de ontvanger daar niets van zal zien. Wij hebben volledig vertrouwen in het kunnen van onze experts als het gaat om het opknappen van de sieraden. Daarnaast zit er een jaar garantie op de diamanten armband waardoor u deze altijd naar ons kunt opsturen als er wat mee aan de hand is. Een armband ingelegd met diamanten kunt u nu makkelijk cadeau geven voor een veel lagere prijs.

Hersteld en stralend als nieuw gemaakt

Het is soms best een tijdrovend klusje om een armband weer helemaal te laten stralen als toen deze net uit de winkel kwam. Er moet zorgvuldig omgegaan worden met de ingelegde diamantjes zodat deze niet losraken. Ook hebben armbanden vaak veel kantjes en randjes welke natuurlijk allemaal perfect moeten zijn. Onze mensen zijn er in gespecialiseerd om dit te doen waardoor u met eigen ogen kunt zien dat er geen krasje te bekennen is op de armband. Omdat de diamanten armband al gebruikt is betaald u hiervoor een stuk minder als nieuw. Dat is uiteraard een onwijs groot voordeel als het gaat om iets wat normaal haast onbetaalbaar is.

Bestel uw diamanten armband tweedehands

Nu kan een diamanten armband ook voor u betaalbaar zijn. Het is absoluut niet zichtbaar dat uw sieraad tweedehands is waardoor u hiermee net zo goed kunt pronken als een nieuw exemplaar. De armbanden zijn te combineren met de mooiste outfits en kunnen naar werkelijk elke gelegenheid gedragen worden. Wanneer u de armband besteld vanuit ons aanbod zal u deze erg snel in huis hebben. Als u voor 17:00 uur besteld is dat de volgende dag al. Hierna heeft u 30 dagen bedenktijd en natuurlijk ook een jaar garantie. Vanaf €50,- is er gratis verzending dus bestel om al deze redenen uw nieuwe armband met diamanten online bij 2ehandssieraden.nl.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.