• Lorem ipsum

Ketten

Anzeigen:
-50%
Goldene königliche Halskette 14 krt
Goldene königliche Halskette 14 krt
Gelbgold-Halskette mit Königsgliedern.
€1.495,00€747,50
-50%
Gold Herren Figaro Halskette 61 cm 18 krt
Gold Herren Figaro Halskette 61 cm 18 krt
Bicolour Gold Herren Halskette mit Figaro Links in gutem Zustand Schließt mit einem Karabinerverschluss.
€2.475,00€1.237,50
-50%
Goldene Fantasie Halskette 64 cm 14 krt
Goldene Fantasie Halskette 64 cm 14 krt
Gelbgoldlange Halskette aus Fantasy-Gliedern. Schließt mit einem Federauge und die Länge kann gekürzt werden.
€549,00€274,50
-50%
Goldene Fantasie Halskette 48 cm 14 krt
Goldene Fantasie Halskette 48 cm 14 krt
Gelbgold-Fantasy-Halskette aus Kaffeebohnengliedern, kann sowohl von Männern als auch von Frauen getragen werden! Schließt mit einem Karabinerverschluss.
€1.275,00€637,50
-50%
Goldschnur Halskette 68 cm 14 krt
Goldschnur Halskette 68 cm 14 krt
Sehr robuste und lange Halskette aus Gelbgold. Sluti mit Karabinerverschluss und Länge kann gekürzt werden.
€3.250,00€1.625,00
Anzeigen:

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.