• Lorem ipsum

Halsreifen

Anzeigen:
-50%
Gouden spang 18 krt* nieuw
Gouden spang 18 krt* nieuw
€995,00€497,50
-50%
Goldene Jasseron-Halskette 14 krt
Goldene Jasseron-Halskette 14 krt
Wunderschöne Jasseron-Halskette aus massivem Gelbgold in perfektem Zustand Schließt mit einem großen Karabinerverschluss.
€4.095,00€2.047,50
-50%
Goldene Omega-Halskette mit Diamant 14 krt
Goldene Omega-Halskette mit Diamant 14 krt
Omega-Halskette aus Gelbgold mit 0,20 ct. Diamant. Der Diamant ist in einer glatten Weißgoldfassung gefasst.
€3.495,00€1.747,50
-25%
Roségold Halskette mit Diamantanhänger 14 krt * neu
Roségold Halskette mit Diamantanhänger 14 krt * neu
Roségold-Ankerkette mit einer wunderschönen tropfenförmigen Anhängerpflasterung, besetzt mit weißen und braunen Diamanten. Dies ist ein neues Schmuckstück.
€3.595,00€2.695,00
-55%
Goldene Halskette mit Diamantanhänger 14 Karat * Neu
Goldene Halskette mit Diamantanhänger 14 Karat * Neu
Goldene Halskette mit Diamantanhänger. Diese Halskette ist neu. Mit einem asymmetrischen Anhänger mit einem Diamanten von 0,09 ct.
€1.495,00€675,00
-50%
Goldhalsband 42 cm 14 krt
Goldhalsband 42 cm 14 krt
Zweifarbiger Goldhalsreif mit Gelbgold und Weißgold. Die Halskette schließt mit einem Kastenverschluss mit einem Klick.
€2.050,00€1.025,00
Anzeigen:

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.