• Lorem ipsum

Eheringe

Anzeigen:
-50%
Goldring 14 Karat
Goldring 14 Karat
Wunderschöner robuster Gelbgoldring mit Finish.
€879,00€439,50
-25%
Allianzring aus Weißgold mit Diamant 14 Karat
Allianzring aus Weißgold mit Diamant 14 Karat
Wunderschöner gedrehter Alliance-Ring aus Weißgold, besetzt mit Diamanten.
€2.995,00€2.250,00
-50%
Goldring mit Diamant 18 ct
Goldring mit Diamant 18 ct
Wunderschöner Ring aus Weißgold mit einem Gelbgoldband auf beiden Seiten. Der Ring enthält 18 Diamanten, die in zwei Reihen untereinander angeordnet sind. Nicht die richtige Ringgröße? Unser Goldschmied kann diese in unserer eigenen Werkstatt anpassen.
€3.725,00€1.862,50
-50%
Weißgoldring mit Diamant 18 ct
Weißgoldring mit Diamant 18 ct
Weißgold-Solitärring mit Diamant in einem Knopf. Nicht die richtige Ringgröße? Unser Goldschmied kann diese in unserer eigenen Werkstatt anpassen.
€2.450,00€1.225,00
-25%
Goldener Solitärring mit Diamant 14 krt
Goldener Solitärring mit Diamant 14 krt
Weißgold-Solitärring mit Diamant in einer 6-beinigen Chaton-Fassung. Die Ringgröße kann angepasst werden.
€5.150,00€3.865,00
-50%
Ring aus Weißgold mit einem Diamanten im Prinzessschliff von 18 krt
Ring aus Weißgold mit einem Diamanten im Prinzessschliff von 18 krt
Wunderschöner Ring aus massivem Weißgold mit 9 Diamanten im Prinzessschliff. Die Ringgröße kann angepasst werden.
€4.495,00€2.247,50
-50%
Weißgold-Solitärring mit Diamant 14 ct
Weißgold-Solitärring mit Diamant 14 ct
Weißgold-Solitärring mit einem Diamanten in einer Chaton-Fassung mit 4 Krappen. Nicht die richtige Ringgröße? Unser Goldschmied kann diese in unserer eigenen Werkstatt anpassen.
€2.695,00€1.347,50
Anzeigen:

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected].

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.