• Lorem ipsum

Eheringe

Anzeigen:
-22%
Cartier Liebesring Weißgold 18 krt
Cartier Liebesring Weißgold 18 krt
Liebesring aus 18 Karat Weißgold von Cartier Kommt mit Originalzertifikat und Box.
€1.860,00€1.450,00
-50%
Gold Herrenring zweifarbig 14 krt
Gold Herrenring zweifarbig 14 krt
Bicolour Gold Herren Ehering. Der Ring ist mattiert und hat eine Weißgoldlinie durch das Gelbgold. Die Größe kann angepasst werden.
€875,00€437,50
-50%
Weißgold glatter Ring 18 krt
Weißgold glatter Ring 18 krt
Glatter Ring aus Weißgold, der als Ehering / Freundschaftsring getragen werden kann. Die Größe kann angepasst werden.
€495,00€247,50
-50%
Gold Herrenring zweifarbig 14 krt
Gold Herrenring zweifarbig 14 krt
Bicolour Gold Herrenring (Ehering) bestehend aus einem gelben Ring mit weißem Band. Die Ringgröße kann angepasst werden.
€1.150,00€575,00
-25%
Weißgoldring mit Diamant 14 krt * neu
Weißgoldring mit Diamant 14 krt * neu
Weißgold bearbeiteter Ring, besetzt mit 7 Diamanten der Marke Christian Bauer. Dies ist ein neuer Ring, dessen Größe angepasst werden kann.
€895,00€675,00
-27%
Weißgold-Allianzring mit Diamant von Christian Bauer 18 krt * neu
Weißgold-Allianzring mit Diamant von Christian Bauer 18 krt * neu
Wunderschöner gewellter Allianzring aus Weißgold, besetzt mit verschiedenen Diamantengrößen in einer Schienenfassung, insgesamt 1,74 ct! Dies ist ein neuer Ring der Marke Christian Bauer.
€7.545,00€5.495,00
-50%
Goldener Allianzring aus Diamantpunkt 14 krt
Goldener Allianzring aus Diamantpunkt 14 krt
Gelbgoldener Halballianzring von Diamond Point, besetzt mit 19 Diamanten, die Größe kann angepasst werden.
€1.045,00€522,50
Anzeigen:

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.