• Lorem ipsum

Wedding rings

Show:
-22%
Cartier Love ring white gold 18 krt
Cartier Love ring white gold 18 krt
18 karat white gold Love ring by Cartier Comes with an original certificate and box.
€1.860,00€1.450,00
-50%
Gold men's ring bicolour 14 krt
Gold men's ring bicolour 14 krt
Bicolour gold men's wedding ring.The ring is matted and has a white gold line through the yellow gold. The size can be adjusted.
€875,00€437,50
-50%
White gold smooth ring 18 krt
White gold smooth ring 18 krt
White gold smooth ring, which can be worn as a wedding / friendship ring. The size can be adjusted.
€495,00€247,50
-50%
Gold men's ring bicolour 14 krt
Gold men's ring bicolour 14 krt
Bicolour gold men's (wedding) ring consisting of a yellow ring with a white band. The ring size can be adjusted.
€1.150,00€575,00
-25%
White gold ring with diamond 14 krt * new
White gold ring with diamond 14 krt * new
White gold edited ring set with 7 diamonds from the Christian Bauer brand. This is a new ring and the size can be adjusted.
€895,00€675,00
-27%
White gold alliance ring with diamond from Christian Bauer 18 krt * new
White gold alliance ring with diamond from Christian Bauer 18 krt * new
Beautiful white gold wavy alliance ring set with different sizes of diamonds in a rail setting, 1.74 ct in total! This is a new ring from the Christian Bauer brand.
€7.545,00€5.495,00
-50%
Gold alliance ring from Diamond point 14 krt
Gold alliance ring from Diamond point 14 krt
Yellow gold half alliance ring from Diamond point set with 19 diamonds. The size can be adjusted.
€1.045,00€522,50
Show:

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.