• Lorem ipsum

Wedding rings

Show:
-50%
Gold ring 14 crt
Gold ring 14 crt
Beautiful sturdy yellow gold ring with a finish.
€879,00€439,50
-25%
White gold alliance ring with diamond 14 crt
White gold alliance ring with diamond 14 crt
Beautiful white gold twisted alliance ring set with diamonds.
€2.995,00€2.250,00
-50%
Gold ring with diamond 18 crt
Gold ring with diamond 18 crt
Beautiful white gold ring with a yellow gold band on both sides. The ring contains 18 diamonds arranged in two rows below each other. Not the right ring size? Our goldsmith can adjust these in our own workshop.
€3.725,00€1.862,50
-50%
White gold ring with diamond 18 crt
White gold ring with diamond 18 crt
White gold solitaire ring with diamond set in a button. Not the right ring size? Our goldsmith can adjust these in our own workshop.
€2.450,00€1.225,00
-25%
Gold solitaire ring with diamond 14 krt
Gold solitaire ring with diamond 14 krt
White gold solitaire ring with diamond set in a 6-legged chaton setting. The ring size can be adjusted.
€5.150,00€3.865,00
-50%
White gold ring with princess cut diamond 18 krt
White gold ring with princess cut diamond 18 krt
Beautiful solid white gold ring with 9 princess cut diamonds. The ring size can be adjusted.
€4.495,00€2.247,50
-50%
White gold solitaire ring with diamond 14 crt
White gold solitaire ring with diamond 14 crt
White gold solitaire ring with a diamond set in a 4-prong chaton setting. Not the right ring size? Our goldsmith can adjust these in our own workshop.
€2.695,00€1.347,50
Show:

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected].

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.