• Lorem ipsum

Zilveren hangers

Toon:
-87%
zilveren hanger met tien gulden munt
zilveren hanger met tien gulden munt
925/1000 muntrand730/1000 munt 10fl
juliana 1948-1973
excl collier
gewicht: 29.3 gram
€149,00€20,00
Toon:

Wij bieden een brede collectie zilveren hangers aan in verschillende vormen. Combineer één van onze prachtige zilveren hangers met een zilveren ketting. Kies een simpele zilveren hanger of een zilveren hanger bezet met glansrijke edelstenen.

U ontvangt de beste kwaliteit voor de beste prijs. Al onze sieraden zijn getest op karaatgehalte en gerestaureerd door onze eigen goudsmid. Ook geven wij geven u maar liefst 1 jaar garantie op alle producten van 2ehandssieraden.nl. Als u achteraf toch niet tevreden bent met uw aankoop, heeft uw 14 kalenderdagen om het product te retourneren.

Ons aanbod wisselt regelmatig, dus wees er snel bij en schrijf u in voor de nieuwsbrief of meld u aan via Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe zilveren hangers die wij in ons aanbod krijgen!

Als u vragen heeft over een product, kunt u deze via ons contactformulier stellen. Ook kunt u de hangers in onze showroom bezichtigen in Monnickendam.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden. En uiteraard is 2ehandssieraden aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, hét keurmerk voor online winkels en webshops.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.