• Lorem ipsum

Siersloten

Toon:
Geen producten gevonden...

Op 2ehandssieraden.nl vindt u zeer mooie siersluitingen bezet met diverse edelstenen. Wij bieden zowel gouden en zilveren sluitingen aan in verschillende maten en vormen. Iedere sluiting is uniek en er is slechts 1 exemplaar beschikbaar.

Ieder sieraad op 2ehandssieraden is inclusief BTW, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte bijkomende kosten. Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan om veilig te betalen. U kunt eenvoudig via het bekende platform van uw eigen bank betalen met iDEAL. Als u een online bankrekening heeft bij PayPal, kunt u deze gebruiken om af te rekenen. Ook bieden wij u de mogelijkheid aan om te betalen met creditcard, zonder extra kosten. Indien u liever achteraf wilt betalen, kunt u hier voor kiezen. Wij accepteren de Jewel Card, Nationale Juweliers Cadeaukaart, Fashion Giftcard, Webshop Giftcard en Fashion Cheque als cadeaukaart!

U ontvangt bij ons de beste kwaliteit voor de beste prijs. Iedere siersluiting is gerestaureerd door onze goudsmid en is voorzien van een Nederlands keurmerk. Omdat wij overtuigd zijn van onze producten, bieden wij u maar liefst 1 jaar garantie op alle producten op de website. Als een sieraad achteraf toch niet voldoet aan uw wensen, kunt het product binnen 14 dagen retourneren.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected].

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.