• Lorem ipsum

Siersloten

Toon:
-50%
Witgouden siersluiting met diamant 14 krt
Witgouden siersluiting met diamant 14 krt
Witgouden antieke siersluiting bezet met 1 diamant van 0.005ct..
€450,00€225,00
-50%
Witgouden opengewerkte bolsluiting 14 krt
Witgouden opengewerkte bolsluiting 14 krt
Witgouden opengewerkte bolsluiting met veiligheidspal. De sluiting is bewerkt.
€349,00€174,50
-50%
Zilveren siersluiting/pastonsluiting
Zilveren siersluiting/pastonsluiting
Zilveren siersluitingPastonslot.
€98,00€49,00
-50%
Gouden siersluiting met diamant 14 krt
Gouden siersluiting met diamant 14 krt
Bicolour gouden siersluiting bezet met diamanten.Deze kan bevestigd worden aan een snoer van 3 strengen (edelstenen).
Betreft een baksluiting die omhoog openschuift.
€749,00€374,50
Toon:

Op 2ehandssieraden.nl vindt u zeer mooie siersluitingen bezet met diverse edelstenen. Wij bieden zowel gouden en zilveren sluitingen aan in verschillende maten en vormen. Iedere sluiting is uniek en er is slechts 1 exemplaar beschikbaar.

Ieder sieraad op 2ehandssieraden is inclusief BTW, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte bijkomende kosten. Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan om veilig te betalen. U kunt eenvoudig via het bekende platform van uw eigen bank betalen met iDEAL. Als u een online bankrekening heeft bij PayPal, kunt u deze gebruiken om af te rekenen. Ook bieden wij u de mogelijkheid aan om te betalen met creditcard, zonder extra kosten. Indien u liever achteraf wilt betalen, kunt u hier voor kiezen. Wij accepteren de Jewel Card, Nationale Juweliers Cadeaukaart, Fashion Giftcard, Webshop Giftcard en Fashion Cheque als cadeaukaart!

U ontvangt bij ons de beste kwaliteit voor de beste prijs. Iedere siersluiting is gerestaureerd door onze goudsmid en is voorzien van een Nederlands keurmerk. Omdat wij overtuigd zijn van onze producten, bieden wij u maar liefst 1 jaar garantie op alle producten op de website. Als een sieraad achteraf toch niet voldoet aan uw wensen, kunt het product binnen 14 dagen retourneren.