• Lorem ipsum

Zilveren oorbellen

Toon:
Geen producten gevonden...

Voeg wat sprankeling toe aan het dagelijkse leven met onze collectie zilveren oorbellen. In ons assortiment vindt u van alles. We hebben een reeks zilveren oorbellen, elegante en sprankelende oorbellen, die veel toevoegen aan uw outfit.

 

Werk uw sieradencollectie bij met een reeks accessoires die bij elke gelegenheid passen. Kies zilveren oorbellen, trakteer uzelf of een geliefde.

 

Voor ieder wat wils. Zilveren oorbellen zijn een klassiek geschenk dat altijd een vriend of familielid van u eraan zal herinneren. Of, waarom voegt u geen extra charme toe aan uw eigen collectie? Voor zomers weer, ga voor een casual look met zilveren oorbellen. We hebben een grote collectie diverse oorbellen voor u op voorraad.

 

Van prachtige oorbellen voor dagelijks gebruik tot stijlvolle zilveren oorbellen, onze prachtige collectie zilverkleurige oorbellen geeft uw kleding een fijne afwerking. Misschien maken delicate oorhangers een verbluffende stijluitspraak als aanvulling op uw look, of bestel zilveren oorbellen om uw collectie op te vullen.

 

Een mooie match voor alle outfits en gelegenheden, u kunt gewoonweg niet verkeerd gaan met zilveren sieraden, daarom bieden we een enorme selectie om uit te kiezen.

 

Bestel uw zilveren oorbellen online

 

Heeft u bijzondere zilveren oorbellen gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze oorbellen hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de zilveren oorbellen. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.