• Lorem ipsum

Horloges

Toon:
-32%
Cartier dames armband horloge staal met goud
Cartier dames armband horloge staal met goud
Cartier dames armband horloge. Model 'Baignoire Belle Epoque'.Staal met gouden lunette en ovale gouden tussenschakel delen.
Jaartal 1993 en is goed onderhouden.
€5.500,00€3.750,00
Toon:

2ehandssieraden.nl is officieel dealer van vele horlogemerken. Ons aanbod bestaat uit dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges. Daarnaast vindt u in onze webwinkel ook horlogekettingen van de horlogemerken in onze collectie.

 

Een mooi horloge is wat ons betreft iets dat iedereen moet hebben. Horloges zijn ook verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, en daarom vindt u in onze webshop een groot assortiment. Wij verkopen horloges in allerlei soorten en maten, en hebben we horloges met handige functies.

 

De eerst klokken werden aangedreven door zware gewichten, waardoor de uurwerken op een vaste standplaats stonden en ongeroerd moesten blijven. Pas in de 15e eeuw werd er voor het eerst gebruikgemaakt van een veer die opgewonden kon worden. Dit werkte prima wanneer de veer opgewonden was, maar zoals wellicht bekend neemt de spanning af naarmate de veer wordt afgewikkeld. Om gelijke spanning te houden op het uurwerk tijdens de hele afwikkelingscyclus van de veer werd de fusee ontwikkeld.

 

Voor al onze merkhorloges worden uitsluitend de beste materialen gebruikt. In onze webwinkel vindt u herenhorloges, dameshorloges en ook kinderhorloges. Wij bieden een ruim assortiment aan en weten zeker dat u ook hiervoor zult slagen op 2ehandsssieraden.nl.

Bestel uw horloge online

 

Heeft u een bijzonder horloge gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze sieraden hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de horloges. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.