• Lorem ipsum

Horloges

Toon:
Geen producten gevonden...

2ehandssieraden.nl is officieel dealer van vele horlogemerken. Ons aanbod bestaat uit dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges. Daarnaast vindt u in onze webwinkel ook horlogekettingen van de horlogemerken in onze collectie.

 

Een mooi horloge is wat ons betreft iets dat iedereen moet hebben. Horloges zijn ook verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, en daarom vindt u in onze webshop een groot assortiment. Wij verkopen horloges in allerlei soorten en maten, en hebben we horloges met handige functies.

 

De eerst klokken werden aangedreven door zware gewichten, waardoor de uurwerken op een vaste standplaats stonden en ongeroerd moesten blijven. Pas in de 15e eeuw werd er voor het eerst gebruikgemaakt van een veer die opgewonden kon worden. Dit werkte prima wanneer de veer opgewonden was, maar zoals wellicht bekend neemt de spanning af naarmate de veer wordt afgewikkeld. Om gelijke spanning te houden op het uurwerk tijdens de hele afwikkelingscyclus van de veer werd de fusee ontwikkeld.

 

Voor al onze merkhorloges worden uitsluitend de beste materialen gebruikt. In onze webwinkel vindt u herenhorloges, dameshorloges en ook kinderhorloges. Wij bieden een ruim assortiment aan en weten zeker dat u ook hiervoor zult slagen op 2ehandsssieraden.nl.

Bestel uw horloge online

 

Heeft u een bijzonder horloge gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze sieraden hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de horloges. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.

 

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden. En uiteraard is 2ehandssieraden aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, hét keurmerk voor online winkels en webshops.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.