• Lorem ipsum

Merkhorloges

Toon:
Geen producten gevonden...

Hier bij 2ehandssieraden.nl streven we ernaar om u de exclusieve collectie merkhorloges te bieden. Geïnspireerd door de nieuwste trend bieden wij u een reeks unieke horloges met een perfecte mix van elegantie en stijl.

 

Als u op de hoogte wilt blijven van het horloge met merkhorloges, is dit perfect voor u. U kunt variëteiten horloges krijgen van roestvrijstaal tot leren band, ontdek het trendy horloge dat u stijlvol houdt. Die horloges met alle kleuren zijn perfect voor mannen. Als u een dameshorloge wilt kiezen en iets kleurrijks wilt, kies dan voor een roze en paarse kleurhorloge dat perfect is voor alle vrouwen.

 

We hebben een grote collectie horloges in elke categorie, zodat u kunt profiteren van een exclusief prijsbereik. We richten ons op populaire merken zoals … en nog veel meer. Bovendien bieden wij het merkhorloge van hoge kwaliteit dat gemakkelijk past bij uw persoonlijke stijl en smaak. U kunt de verschillende horloges gemakkelijk en continu uit onze winkel halen.

 

We zijn er trots op een volledig geaccrediteerde partner te zijn van alle merken die we in onze webwinkel presenteren. Het is niet verwonderlijk dat technologie vooroploopt in wat we doen en daarom zijn we er trots op al onze klanten een vertrouwde, veilige, toonaangevende online ervaring te bieden.

 

We geloven dat al deze factoren samen zorgen dat 2ehandssieraden.nl een echte online bestemming voor merkhorloges is.

 

Bestel uw merkhorloge online

 

Heeft u een bijzonder merkhorloge gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze sieraden hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de merkhorloges. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.

 

Waarom bestellen op 2ehandssieraden.nl?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop, taxatie en restauratie van sieraden bent u bij 2ehandssieraden verzekerd van de hoogste kwaliteit. De selectie van het aanbod maken wij zelf. Ook de restauratie en taxatie worden door ons team van experts uitgevoerd. Op die manier ontsnappen er geen details aan onze aandacht. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft ontvangen? Dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar. Bij 2ehandssieraden.nl streven we naar 100% klanttevredenheid, dus mocht er zich een probleem voordoen kunt u ervan uitgaan dat we er alles aan doen om een passende oplossing te vinden. En uiteraard is 2ehandssieraden aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, hét keurmerk voor online winkels en webshops.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet tevreden over het geleverde item of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]

Zijn alle sieraden op de site zo goed als nieuw?
Zeker! Onze goudsmid zorgt ervoor dat alle sieraden worden hersteld in de originele staat. Gebrekkige of beschadigde items zullen de webshop niet bereiken. Alle sieraden op onze webshop passeren meerdere experts binnen ons team, waardoor u verzekerd bent van een niet alleen een zeer fraaie maar ook kwalitatief hoge selectie.

Waarom zijn de producten afgeprijsd?
Op onze website ziet u bij alle producten twee prijzen staan. De hoogste prijs is de taxatiewaarde van het desbetreffende sieraad. De andere prijs is de verkoopprijs, die vaak lager ligt dan de taxatiewaarde. De verkoopprijs is gebonden aan meerdere factoren, waaronder de taxatiewaarde van het sieraad. De sieraden uit onze collectie zijn dus niet zozeer afgeprijsd, maar met de verkoopprijs geven wij u een onze beste prijs garantie.